A2-es vizsgafelkészítő képzés

Hogyan épül fel a képzésünk?

Az A2 vizsgával rendelkező drónpilóták a 2021. január 1-jén életbe lépő EU) 2019/947 végrehajtási rendelet mellékletének UAS.OPEN.020 4. b) pontja alapján bizonyos feltételek betartásával jogosultak a C2 besorolású drónok kezelésére. A C2 kategóriába azok a pilóta nélküli légi járművek tartoznak melyek maximális felszállási tömege 900 gramm és 4 kilogramm között van. A megkötések közé tartozik, hogy a drónnak vízszintes tengelyen legalább 50 méteres távolságot kell tartania minden személytől, illetve nem emelkedhet 120 méteres magasság fölé. Illetve az eszközöknek rendelkezniük kell valamilyen biztonsági funkcióval, ami csökkenti a kapcsolatmegszakadással járó károkozást. 

Rövid összefoglaló tartalom az oktatásról:

Elmélet

  • Meteorológia: a légköri viszonyok és a veszélyforrások ismerete
  • Az UAS repülési teljesítménye: a munkavégzés során használt eszközök technikai paramétereinek ismerete
  • A földi kockázat technikai és operatív jellegű csökkentése: a biztonsági előírások ismerete

Képzés ára

40.000 HUF/fő + ÁFA

Képzés időtartama

3 óra

Képzési időpontok

2021.05.07. 09-13 óra között, online!

Újabb időpontok hamarosan!

A feltüntetett dátumok tájékoztató jellegűek. Részletes információkért keress minket!
Amennyiben a vírus miatti korlátozások a képzést személyesen nem teszik lehetővé, úgy oktatóink ZOOM meeting formájában tartják meg az elméleti oktatást, a gyakorlati képzések időpontját pedig áthelyezzük. Ezen időpontról a jelentkezőkkel előzetesen egyeztetünk.

Érdeklik képzéseink?

Amennyiben érdeklődik fenti képzéseink iránt kérjük jelezze, hogy hány fővel szeretne részt venni és melyiken. Ha kérdése lenne, kérjük azt is írja meg számunkra. Megkerésését követően kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.

Üzenetét megkaptuk.

Hamarosan válaszolunk.

Sikeres feliratkozás.