Oktatás

Érdekelnek a drónok és szívesen lennél elismert drónpilóta? Ha szeretnél neves oktatóktól tanulni, várunk képzéseinkre a kezdő szinttől egészen a specifikus képzésekig.

Minőségi garancia

Képzésünk kiterjed

Küldetésünk

A drónok és a drón technológia korunk talán legdinamikusabb fejlődő iparága. A drónok használatával rengeteg időt, pénzt, energiát tudunk megspórolni úgy hogy közben a környezetünk is kíméljük. Emellett megoldást jelenthet a napjainkban egyre inkább tapasztalható munkaerő hiányra, mely sok vállalkozás növekedésének a korlátja. Ezek a csodálatos eszközök egyben rengeteg veszélyt is rejtenek, ezért számunkra kiemelt jelentőséggel bír, hogy vásárlóink illetve a drónpilóták valóban biztonságosan és hatékonyan tudják használni eszközeiket.

Miért jelentkezz hozzánk?

Mert államilag elismert felnőttképzési intézményként biztosítjuk számodra a drónképzéseket, amelyek során nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberektől tanulhatsz a legmagasabb szinten.
Minden szükséges információval felvértezünk téged, hogy végül egy profin összeállított vizsga során szerezhess képesítést az áhított területen..
A sikeres vizsgát követően drónpilóta oklevéllel, igazolvánnyal, tanúsítvánnyal és piacképes tudással folytathatod drónos pályafutásodat.

Tudtad?

Mivel kaphatsz többet nálunk, mint máshol?

Képzéseink

HERO_Product_Mapper_2021
Pix4D fotogrammetria expert képzés
Az oktatás során megismerkedhetsz a drónozáshoz használható egyik legjobb szoftvercsalád a Pix4D tagjaival.
kepzes05
Permetező drónpilóta képzés
A képzés lehetővé teszi, hogy elsajátítsd a permetező drónok kezelését és megismerd ezen eszközök használatának pontos jogszabályi hátterét. A gépeket mi biztosítjuk a képzéshez.
kepzes04
Mezőgazdasági/ipari drónpilóta alapképzés
Az oktatás során megismerkedhetsz az ipari drónozás elméleti alapjaival.A gyakorlati napon pedig az ipari drónok széles palettájával ismerkedhetsz meg a Yuneec H520-tól egészen az Altura Zenith-ig. A legátfogóbb képzés ha ipari drónozással akarsz foglalkozni.
kepzes06
Mezőgazdasági monitoring drónpilóta képzés
A precíziós mezőgazdaság egyik alapeleme a multispektrális feltérképezés, elemzés. Ezen a képzésen megtanulhatod az ehhez szükséges alapokat.
kepzes07
A2-es vizsgafelkészítő képzés
Ha akár 4 kilogrammos drónt is szeretnél kezelni, akkor ahhoz A2-es vizsga szükséges. A vizsgára felkészítünk és utána is kereshetsz minket kérdéseiddel.
kepzes02
Területmérés, shape/KML file készítés képzés
Ez a képzés megfelelő tudásanyagot biztosít akár a földmérőknek, akár egyéb ipari területen tevékenykedő szakembereknek, a pontos és precíz munka előfeltételének megteremtéséhez.
kepzes03
3D modellezés képzés
A képzés után tisztában leszel hogyan kell egy 3D-s pontfelhőt megalkotni. A repüléstől kezdve a szoftverhasználatig. Az oktatás során többféle fotogrammetriai és térinformatikai szoftver működését is bemutatjuk.

Gyakran ismételt kérdések

Képzéseink alapvetően személyesen kerülnek megtartásra, amennyiben a vírushelyzet indokolja, abban az esetben az elmélet ZOOM meeting formájában, a gyakorlat pedig személyesen lesz megtartva.

A képzés díjáról számlát állítunk ki a jelentkezést követően, amit átutalással tudsz rendezni.

 

Elméleti képzéseink az ABZDrone irodájában kerülnek megtartásra. Helyszín: 2000 Szentendre, Kalászi út 3., Arista Park

Gyakorlati képzésünket Pomázon rendezzük meg, ahol a víz, üdítő biztosított, illetve ebédre pizzát rendelünk, amelyet a természet lágy ölén fogyasztunk el.

Megfelelő számú jelentkező esetén a helyszín megbeszélés kérdése.

A képzések reggel 8.30-kor kezdődnek és kb.16.30-kor érnek véget. Ez idő alatt kávé, üdítő, víz biztosított.

 

Minden képzéstípusunk havonta egy alkalommal indul.

Minimum 5 fő esetén lehetőség van egyedi dátummal egyedi képzés megrendelésére.

Érdeklik képzéseink?

Amennyiben érdeklődik fenti képzéseink iránt kérjük jelezze, hogy hány fővel szeretne részt venni és melyiken. Ha kérdése lenne, kérjük azt is írja meg számunkra. Megkerésését követően kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.