Ford Motor Company

A H520 nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít a Fordnak az üzemek ellenőrzése során

A nagy teljesítményű drónok lehetővé teszik az ipari termelési folyamatok hatékonyabb nyomon követését / monitorozását. Az Egyesült Királyságban elhelyezkedő Ford Dagenhaim motorgyárában a karbantartási munkák gyorsabb és biztonságosabb elvégzéséhez a Yuneec H520 drónra esett a választás. A sokemeletes portálok, csővezetékek és a magas tetőterületek gyorsan és egyszerűen ellenőrizhetők a drón kamerájának segítségével.can be inspected quickly and easily using the drone’s remote camera.

A gyár különböző területei, mint például a 40 méter hosszú portálok , amelyeknek rendkívül nehéz gépeket kell elbírniuk, korábban automatizáltan kihúzható állványok segítségével kerültek ellenőrzésre. A Yuneec H520 támogatja a Ford Dagenham Motorüzem ellenőrző csoportjának munkáját a dolgozók biztonsági kockázatának minimalizálása érdekében, miközben jelentősen felgyorsítja a karbantartási folyamatot 

A H520-nak köszönhetően a gyártás leállítása már a múlté, mivel már nem szükséges a gyártó berendezéseket leállítani egy-egy ellenőrzés során. A gyártás leállításának megszüntetése azt eredményezi, hogy a dagenhami Ford a korábbinál sokkal rendszeresebben és hatékonyabban végzi a karbantartási munkákat. Emellett az állványok időigényes összeszerelésére és leszerelésére sincs már szükség.

Azonban az üzem a drónt nemcsak a függő szállítóplatformok ellenőrzésére használja. A H520-ra fejlesztett Yuneec kamerarendszereivel, termikus képalkotási technológiával kombinálva, ellenőrizhetők a csövek és a gépek esetleges túlmelegedése is. Ezenkívül a drón ideális akár 50 méter magas épületek tetőinek ellenőrzésére is. A Ford jelenleg vizsgálja a drón monitorozási folyamatok más helyeken történő alkalmazásának lehetőségét.

„A Ford számos projektben az innovációs képességet és jövőbe mutató alkalmazási példákat képviseli , amelyek hatékonyabbá, környezetbarátabbá és biztonságosabbá teszik az üzemi folyamatokat. Ennek meggyőző példája a professzionális drónok, például a H520 használata. Ezt a Yuneec-kel közös projekt sikeres részvétele a belső Ford Innovációs Díj pályázatán is alátámasztja” – magyarázza Joe Schamuhn, a Yuneec Europe vezérigazgatója.

Korábbi esettanulmányaink

Funkturm Alex-65828506
Berlini rádiótorony
A berlini rádiótorony felméréséhez a város a Yuneec H520 drónját választotta. Sok nehezítő tényezővel terhelt feladat volt, amit végül sikeresen abszolváltak.
lmmedia1
Yuneec drón a média világában
A drónok már a média világában is bizonyítottak. Az alábbi rövid esettanulmányban az ausztriai LM. Media tapaszatalatiról olvashatsz.

Need help? Contact us!

Our team of experts is eager to answer your questions about drones and our services as quickly as possible

Üzenetét megkaptuk.

Hamarosan válaszolunk.

Sikeres feliratkozás.