Yuneec drón a média világában

Videógyártás a YUNEEC H520 készülékkel

Az LM.Media egy média vállalat az ausztriai Linzben, amely sikeresen használja a YUNEEC H520-at E90 kamerával és más Yuneec drónokat videofelvételek készítéséhez. Az LM.Media csapata operatőrökből, rendezőkből, szerkesztőkből és zenészekből áll, akik már világszerte teljesítettek megrendeléseket olyan vállalatok számára, mint a Mercedes-Benz, a Volkswagen, a RedBull vagy a SportingBet.

Az LM.Media több éve dolgozik a Yuneec termékeivel. A Q500-on kívül más Yuneec termékeket is használnak, mint például a Typhoon H-t vagy a Tornado H920-at. A YUNEEC H520 az LM.Media számára biztonságos és rendkívül megbízható Hexacopter rendszert biztosít, hosszú repülési idővel, bevált és robusztus technológiával. A légi videók készítéséhez éles képekre, pontos mozdulatokra és egy adott jelenet gyors újra forgatásának a lehetőségére van szükség. A H520 lehetővé teszi a producer számára, hogy könnyedén megtervezze és elmentse a konkrét felvételeket és repülési manővereket, amelyek további felvételekhez könnyen újratölthetők. Az ST16S távirányító segítségével  lehetővé válik egy előre megtervezett felvétel vagy repülési manőver újratöltése és szerkesztése, amit perceken belül újbóli felszállás és repülés követhet. 

Az üzem közben cserélhető (hot swappable) és gimbal-lal stabilizált E90 kamerának köszönhetően a levegőből készült tűéles képek már nem jelentenek akadályt egy produkciós vállalat számára, mivel a kamera 4K felbontásban másodpercenként 60 képkockával képes videókat rögzíteni. A csapat mód (team mode) funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy két távvezérlő rendszeren keresztül függetlenül egymástól vezérelje a drónt és a kamerát. Míg a drónpilóta irányítja a drónt, a kamera operátor teljes mértékben a kamera szögére tud koncentrálni. Ez az együttműködés megkönnyíti a kreatív képek rögzítését.

Különösen a H520 megbízhatósága és az alacsony interferenciás iránytű értékes tulajdonságok, amelyek nagyban megkönnyítik a megrendelések teljesítését. Andreas Wolfger, az LM.Media videóproducere és drónpilóta szerint: „A H520-szal a munkánk magas szintű elektromágneses szennyezéssel rendelkező ipari területeken lényegesen nyugodtabb, mert biztos lehetek abban, hogy a multikopter ezen a területen is minden parancsot 100%-osan végrehajt.” Ezen felül az ST16S távirányító HDMI-n keresztül összekapcsolható nagyobb kimeneti eszközökkel annak érdekében, hogy a felvétel az egész produkciós csapat számára láthatóvá váljon.

Korábbi esettanulmányaink

Funkturm Alex-65828506
Berlini rádiótorony
A berlini rádiótorony felméréséhez a város a Yuneec H520 drónját választotta. Sok nehezítő tényezővel terhelt feladat volt, amit végül sikeresen abszolváltak.
Yuneec-H520_Ford_2-1024x576-0a3794b5
Ford Motor Company
A Ford Motors a Yuneec H520 segítségével tette hatékonyabbá és biztonságosabbá a gyártóüzemének ellenőrzését.

Need help? Contact us!

Our team of experts is eager to answer your questions about drones and our services as quickly as possible

Üzenetét megkaptuk.

Hamarosan válaszolunk.

Sikeres feliratkozás.